Najnovšie recenzie zo sekcie Ponorné vibrátory
- Vibrátor je ľahký, práca s ním nie je namáhavá.
- Pohonná jednotka sa musí držať v rukách
- Dobrý pomer cena- kvalita
- Uhlíkový motor
Esate som ho neskusal, alr dewalt bol vzdy top
Geko H00530 WG-527 + hadica 2m
Pridané: 1. septembra 2025
(naposledy upravené 1. septembra 2025)
Zakúpený v Zvaracky-Obchod.sk
Pomer cena výkon super.
Kraft & Dele KD10842
Pridané: 27. augusta 2025
(naposledy upravené 27. augusta 2025)
Zakúpený v Tvojbyt.sk
Tovar na objednávke zle označujú a potom predajú nekompletný, hoci v originálnom návode , aj na obale tovaru je niečo iné. Zavádzanie zákazníka. Po reklamácií tovar sa nedá vrátiť, lebo som objednával na firmu .
Verke 1200W s hadicou V10151
Pridané: 11. augusta 2025
(naposledy upravené 11. augusta 2025)
Zakúpený v Pro-Tech shop
Funguje prekvapivo dobre
Po par pouzitiach sa spinac pokazil, takze stroj po zasunuti zastrcky je stale v prevadzke. a potrebujem niekoho na vytiahnutie zo zasuvky. Skoda, lebo je to taka sikovna vecicka a este ju potrebujem.
Lahky,dobra manipulacia
- dobry pomer cena/vykon
- Pomer cena kvalita
- dobra cena
- hadicu je potrebne drzat kolmo aby zacala vibrovat, alebo je potrebne trochu zatriast hadicou
Vyborny zhutnovac na drobne betonarske prace okolo domu. Ja som betonoval plot a ziadny problem, velmi mi pomohol. To co pisem ako nevyhodu, ze sa musi drzat hadica kolmo alebo trochu nou zatriast aby zacal vibrovat, to nieje ziadne velke negativum, je to uplne v poriadku. Skor by som to oznacil ako vlastnost produktu, nie ako nevyhodu, vobec to neprekaza ani nezdrziava. Jednoducho drz hadicu kolmo a ked nezacne, tak nou zahyb.
- Nízka cena
- Zodpovedá cenovej kategórii
- Na občasné betónovanie stačí
Odporúčam, na prácu okolo domu to stačí.
Pomalejsie hutnenie betonu, ale s ohladom na udavanu frekvenciu, zodpoveda.
- Vibruje podľa očakávaní
- Hadica sa dobre čistí
Zatiaľ som s ním zavibroval zhruba 22 podstavcov na plotové stlpiky. Je to super pomocník, mal som ho mať už pri výstavbe domu. Betón pod odšalovaní je super hladký bez vzduchových bublín.
skusal som zatial spokojnost
Výhoda.
- Za tu cenu zatial funguje bez problemov.
- Este som v praxi nepouzil,ale vyzera,ze by mohlo byt spolahlive
Uvedena cena v eshope toppredaj je len za motor bez hadice.